Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Αγγλία – Οι εμβολιασμένοι ενήλικες κάτω των 60 πεθαίνουν σε διπλάσιους ρυθμούς απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι της ίδιας ηλικιακής ομάδας.

Alex Berenson (πρώην δημοσιογράφος των Νιου Γιόρκ Τάιμς και συγγραφεύς)


Και αυτό συμβαίνει εδώ και 6 μήνες. Το διάγραμμα μπορεί να φαίνεται απίστευτο ή αδιανόητο αλλά είναι σωστό. Βασίζεται σε εβδομαδιαία δεδομένα της Βρετανικής κυβέρνησης.
                    

Η ΚΑΦΕ ΓΡΑΜΜΗ αντιπροσωπεύει τους θανάτους όλων των αιτιών για τους εμβολιασμένους στις ηλικίες 10 έως 59 ετών ανά 100 χιλιάδες.

Η ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ αντιπροσωπεύει τους θανάτους όλων των αιτιών για τους ανεμβολίαστους στην ίδια ηλικιακή ομάδα ανά 100 χιλιάδες.

Ήλεγξα τα δεδομένα ο ίδιος και αυτό το γράφημα είναι σωστό. Οι εμβολιασμένοι κάτω των 60 έχουν διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν απ’ ότι έχουν οι ανεμβολίαστοι. Και οι θάνατοι στην Βρετανία είναι πολύ περισσότεροι απ’ ότι συνήθως.

Δεν μπορώ να αποδώσω αλλού την θνησιμότητα παρά στο εμβόλιο.

Τα βασικά δεδομένα βρίσκονται ΕΔΩ. Κατεβάστε το αρχείο Excel και δείτε τον Πίνακα 4.

Alex Berenson

Πηγή: https://tasthyras.wordpress.com/2021/11/20/%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%ac%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...