Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Σουτσάριτ Μπακντί – Τί έγινε; Αρχίσατε στην Ελλάδα να μην πιστεύετε στον Θεό;



σ.σ. Δεν ξέρω τί ήθελε να «ψαρέψει» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την ερώτηση που έκανε στον Σουτσάριτ Μπακντί. Αυτό που ξέρω είναι ότι η απάντηση του Ταϊλανδικής καταγωγής επιστήμονα έδειξε το κενό πίσω από το ανόητο κόμπλεξ που έχει ο σημερινός Έλληνας για την Ορθόδοξη Πίστη του, που την θεωρεί παλιομοδίτικο και άχρηστο πράγμα.

Ο Έλληνας σήμερα νομίζει ότι έγινε «κάποιος», ότι «εκσυγχρονίστηκε» που ανέβηκε στο δέντρο να φάει μπανάνες μαζί με τους ευρωπίθηκους. Ήλθε όμως ο συμπαθής αυτός άνθρωπος και επιστήμονας να του υπενθυμίσει να σταματήσει να τρώει ξυλοκέρατα.

Περίεργοι και αποκαλυπτικοί τούτοι οι καιροί που ζούμε.

Ο διάλογος, από 32:50 έως 33:20.

«ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια εμείς δεν ξέρουμε ποιος θεός θα μας προστατεύσει. Ο δικός μας που είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι; Ο δικός σας που είστε Βουδιστής; Ποιός απ’ όλους τους θεούς… Ποιον πρέπει να επικαλεστούμε; Ποιόν θεό;

ΜΠΑΚΝΤΙ: Ο δικός σας θα σας προστατεύσει τελικά. Τί έγινε; Αρχίσατε στην Ελλάδα να μην πιστεύετε στον Θεό; Δεν το κατανοώ αυτό. Που πιστεύετε; Στους διεφθαρμένους πολιτικούς και στους αμερικανούς πολιτικάντηδες;»



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...