Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Το ψηφιακό πορτοφόλι, το νόμισμα και το προϊόν !

 

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ από την ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.

Ο απόγονος της Δρακουλο-οικογένειας πήγε στα καλύτερα πανεπιστήμια το παιδί για να μάθει να ρουφάει μαζί με το αίμα, και την ελευθερία των Ελλήνων.

Η ελευθερία μας στην οθόνη μας!
Από σήμερα, η νέα εφαρμογή Covid Free GR Wallet θα επιτρέπει σε κάθε πολίτη να κινείται άνετα στην καθημερινότητά του. Εκεί θα αποθηκεύει εύκολα στο κινητό του τηλέφωνο κάθε πιστοποιητικό σχετικό με τον Covid (εμβολιασμού, τεστ ή βεβαίωση νόσησης), ώστε να το επιδεικνύει γρήγορα και άνετα όπου χρειάζεται.
Θωρακίζοντας την υγεία μας, παίρνουμε τη ζωή μας πίσω. Και με σύμμαχο την τεχνολογία, την κρατάμε κυριολεκτικά στα χέρια μας!

                            

                                    

Σχολιάζοντας το παραπάνω ο δημοσιογράφος Λάμπρος Πάσχος (γύρω στο 3.00) έκανε έναν ενδιαφέρον συνειρμό. Είπε:

«Έχει σημασία να προσέξουμε ότι για μία εφαρμογή υγειονομικής φύσεως χρησιμοποίησαν την λέξη wallet -πορτοφόλι δηλαδή- και την συνέδεσαν με την λέξη ελευθερία. Ο εμβολιασμός πλέον χρησιμοποιείται σαν μέσο συναλλαγής, σα νόμισμα ελευθερίας που θα αγοράζει προνόμια. Η ελευθερία παύει να θεωρείται ύψιστο ιδανικό του πολίτη και εκλαμβάνεται από το Κράτος ως 6αμηνιαία πίστωση δικαιωμάτων που συγκεντρώνονται σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι.»

Με άλλα λόγια, η ελευθερία του ανθρώπου έγινε τώρα προϊόν στις αποθήκες του εκάστοτε φασίστα για να την πουλάει με όρους και προϋποθέσεις στους τραγικούς ανθρώπους που την απώλεσαν εν μία νυκτί, δίχως να ανοίξει μύτη. Από εδώ και στο εξής οι τραγικοί αυτοί άνθρωποι θα «κουβαλούν» την ληξιπρόθεσμη ελευθερία τους σε μια εφαρμογή που έχει αποθηκευτεί μέσα σε μία ηλεκτρονική συσκευή για να μπορούν να κάνουν τα μέχρι πρότινος αυτονόητα. ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ τώρα η ελευθερία τους. Μετακόμισε. Δεν είναι πια δική τους.

Αυτά μάθαινε ο αιμοβόρος μισέλληνας Κούλης στα πανεπιστήμια στο Αμέρικα που πήγε. Με ποιούς τρόπους θα εξαπατήσει τους Έλληνες να παραδώσουν την ελευθερία τους. Και κατέληξε να το διαφημίζει πώς ο απατεωνίσκος; Ότι βολεύει να επιδεικνύουμε «άνετα» και «γρήγορα» τα πιστοποιητικά της δουλείας μας.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή: https://tasthyras.wordpress.com/2021/11/08/%CF%84%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...