Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Εμβολιασμένος “τινάζει” το αφήγημα στο Νοσοκομείο Κερκυρας ..ΜΕΘ με 100% εμβολιασμένους πέθανε ο ενας βαριά ο 2ος και ο 3ος στην 10η μερα!!

 

Με μια ανάρτηση του τινάζει το αφήγημα οτι οι περισσότεροι νοσήσαντες ειναι οι ανεμβολίαστοι και οτι οι εμβολιασμένοι την περνανε χαλαρα… Εισηχθη στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας και αποκάλυψε κατα την διαρκεια της 5νθημερης νοσηλείας του στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας οτι κρύβει η καθε Διοίκηση και η Κυβέρνηση για τους νοσούντες στις ΜΕΘ..

Το Νοσοκομείο λειτουργεί με ενα άτομο βάρδια για Νοσηλεία σε κάθε πτέρυγα. Το ιδιο άτομο εχει και την σίτιση!!! Πέρασε πολλά μέχρι να συνέλθει 4 ημέρες μετά απο ισχυρή αγωγή. Αναφέρει οτι ακομη τρεις ηταν στην Μ.Ε.Θ ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ όπως και ο ιδιος ..

Με μια αφέλεια δεν αντιλαμβάνεται οτι με αυτα που ομολογεί επιβεβαιώνει οτι ολοι ηταν εμβολιασμένοι κανένας ανεμβολίαστος στην ΜΕΘ …Οτι νοσούν βαριά οι εμβολιασμένοι και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!! Οτι το Νοσοκομείο εχει εναν για Νοσηλεία σε καθε πτέρυγα και αν αρρωστήσει δεν θα μπορεί να αντικασταθεί..

Πριν λιγες μέρες έκλεισαν τα Εξωτερικά Ιατρεία και η Πνευμολογική…Αυτες είναι οι παροχές Υγείας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που εκβιάζει για τσίμπημα …και ολοι μεσα είναι εμβολιασμένοι …Δικαιολογημένα ο εμβολιασμένος τα “ακουσε” κατω απο την ανάρτηση του..




ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ..

Πηγή:https://amazonios.net/emvoliasmenos-quot-tinazei-quot-to-afigima-sto-nosokomeio-kerkyras-meth-me-100-emvoliasmenoys-pethane-o-enas-varia-kai-o-3os-stin-10i-mera/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...