Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ Απόφαση Διοικητικού Δικαστηρίου στη Λυών Γαλλίας αναστέλλει την αναστολή κατά 3 ανεμβολίαστων νοσοκομειακών υπαλλήλων και τους αποκαθιστά εργασιακά!



ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ Απόφαση Διοικητικού Δικαστηρίου στη Λυών Γαλλίας αναστέλλει την αναστολή κατά 3 ανεμβολίαστων νοσοκομειακών υπαλλήλων και τους αποκαθιστά εργασιακά!!

Στο Saint-Étienne δυο υπάλληλοι νοσοκομείου CHU που ήταν σ’ αναστολή γιατί δεν ενέδωσαν στον αναξιοπρεπή ταπεινωτικό κι απάνθρωπο υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό επανέρχονται στα πόστα τους.

Ενώ είχαν τεθεί σε αναστολή επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί, δύο νοσοκομειακοί υπάλληλοι από το CHU του Saint-Étienne (Loire) έλαβαν τελικά ευνοϊκή κρίση και θα «επανακτήσουν τα δικαιώματά τους», αναφέρει το 20 Minutes.

Τρεις εργαζόμενοι σε νοσοκομεία που είχαν τεθεί σε αναστολή αμφισβήτησαν την αναστολή τους

Δύο εργαζόμενες στο χώρο εστίασης νοσοκομείου CHUτου Saint-Étienne και ένας υγειονομικός από το νοσοκομείο Roanne σταμάτησαν τη δραστηριότητά τους λόγω της άρνησής τους να εμβολιαστούν κατά του Covid-19. Ενώπιον του διοικητικού δικαστηρίου της Λυών, αυτοί οι υγειονομικοί υπάλληλοι είχαν αμφισβητήσει συνοπτικά την αναστολή τους και η απόφαση, που εκδόθηκε στις 22 Οκτωβρίου, τους δικαίωσε. Το δικαστήριο ακύρωσε την αναστολή τους, ιδίως επειδή τα άτομα αυτά εργάζονταν στις κουζίνες των δύο νοσοκομείων.

Τα νοσοκομεία έχουν λάβει γνώση της απόφασης του δικαστηρίου

Τα δύο ιδρύματα, τα οποία αποφάσισαν αρχικά να συμμορφωθούν με τον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τελικά υπαναχώρησαν από την απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου. Σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε αυτήν την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, η CHU του Saint-Étienne και η CH της Roanne εξήγησαν ότι είχαν λάβει «υπόμνημα με τις εντολές που εξέδωσε ο δικαστής του TA Lyon. Αυτές οι εντολές αναστέλλουν την απόφαση αναστολής που λήφθηκε για τρεις υγειονομικούς που δεν πληρούν την υποχρέωση εμβολιασμού που ορίζει ο νόμος της 5ης Αυγούστου 2021. «Επίσης διευκρίνισαν ότι επίσης είχαν προσφύγει σ’ αναίρεση, αλλά «εν αναμονή αυτών των νομικών διαδικασιών, οι νοσοκομειακοί αποκαθίστανται στα δικαιώματά τους από την παραγγελία», αναφέρει η France Bleu.

Η ημερομηνία επαναφοράς για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία δεν έχει ακόμη καθοριστεί.bvoltaire 29/10/21

dimpenews.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...