Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

24χρονος πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer! Τον βρήκε νεκρό η μάνα του!!



Πέθανε σε ηλικία 24 ετών από εγκεφαλική αιμορραγία: 10 ημέρες νωρίτερα είχε κάνει το εμβόλιο Pfizer

Ένας νεαρός 24 ετών, ο Traian Calancea, πέθανε στο Trentino λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας 10 μόλις ημέρες μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου Pfizer.

Η μητέρα του τον βρήκε άψυχο στην κρεβατοκάμαρά του τον περασμένο Οκτώβριο, στις 20 Οκτωβρίου, η νεκροτομή διαπίστωσε τον θάνατο από εγκεφαλική αιμορραγία και η γυναίκα κατέθεσε καταγγελία στους καραμπινιέρους για να εξακριβωθούν τα αίτια και να διερευνηθεί η πιθανή συσχέτιση θανάτου και εμβολίου.

Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας άνοιξε φάκελο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αυτή είναι η πρώτη έρευνα στο Trentino για τη διερεύνηση της πιθανής συσχέτισης μεταξύ ενός θανάτου και του εμβολιασμού κατά του Covid.

Οι δικηγόροι της οικογένειας περιμένουν περισσότερα δείγματα που θα αναλυθούν τις επόμενες ημέρες και έχουν επίσης διοριστεί τέσσερις μεροληπτικοί σύμβουλοι.

Το αγόρι, λάτρης της γυμναστικής και του bodybuilding, ήταν σε τέλεια υγεία. Ένιωσε αδιαθεσία στο μπάνιο, δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι που θα μπορούσε να τον βοηθήσει και η μητέρα του – μόλις επέστρεψε από τη δουλειά το βράδυ – βρήκε το σώμα άψυχο.

Μεταξύ των πιθανών παρενεργειών που υποδεικνύονται στο φυλλάδιο εμβολίου Pfizer είναι η μυοκαρδίτιδα, μια οξεία φλεγμονή της μεμβράνης της καρδιάς.lapekoranera 27/10/21

dimpenews.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...