Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

«Φεύγουν» Ιερείς απ’ το μπόλι στην Μητρόπολη Πατρών.




Την προηγούμενη εβδομάδα ο αδελφός ενός ιερέα της Μητροπόλεως Πατρών έκανε το πειραματικό «εμβόλιο», και μέσα σε λίγες ημέρες πέθανε. Ήταν 47 ετών και υγιέστατος. Διασωληνώθηκε μία ημέρα μετά «το τρύπημα», και μέσα στη βδομάδα έφυγε.

Σε διάφορους κύκλους της Πάτρας διακινούνται τα ονόματα των Ιερέων οι οποίοι μετά την πειραματική «γονιδιακή ‘θεραπεία’!!» που έκαναν είτε «σακατεύθηκαν», και μάλλον θα μεταφερθούν σε κάποια διοικητική θέση μετά την φυσική τους αποκατάσταση, είτε «έφυγαν ξαφνικά» απ’ την ζωή.

Καθώς αυξάνονται καθημερινά οι «ξαφνικοί θάνατοι» υγειών ανθρώπων μετά την ένεση, και βλέπουμε να σημειώνεται μία ανάλογη απώλεια στον χώρο της Εκκλησίας, διερωτώμεθα αν ο ποιμήν της Μητροπόλεως Πατρών θα σκύψει πατρικά πάνω στο πρόβλημα ή αν θα αφήσει τα παιδιά του να θυσιάζονται στον βωμό της πολιτικής ορθότητας.

Τί θα πείτε Σεβασμιώτατε στον Ιερέα που έχασε τον αδελφό του; Να πάει να κάνει και αυτός το πειραματικό μπόλι; Θα πείτε στους Ιερείς σας, στα παιδιά σας, να πάνε να κάνουνε το πειραματικό μπόλι; Εάν φύγουνε απ’ την ζωή, θα αναλάβετε εσείς τις οικογένειές τους;

Σεβασμιώτατε. Όσο περνάει ο καιρός οι θάνατοι και οι παρενέργειες ΔΕΝ θα μπορούν να κουκουλωθούν. Η οργή θα ξεχειλίσει. Το χειρότερο. Η διοικούσα Εκκλησία αιμορραγεί το ανθρώπινο δυναμικό της… τους Ιερείς της. Μαζί με τους άλλους Μητροπολίτες θα κληθείτε κι εσείς να δώσετε λόγο για αυτήν την ανθρωποθυσία που γίνεται στον βωμό των φαρμακευτικών και του δυστοπικού οράματος της νέας τάξης.

Παρεμπιπτόντως. Κοιτούσα την αφίσα για την «φιλανθρωπική συναυλία» που γίνεται σήμερα και μου δημιουργήθηκαν δύο ερωτήματα.

1.Πώς συνάδουν οι «φιλανθρωπικές συναυλίες» από την μία και η απαίτηση σε μία ιατρική πράξη από την άλλη που μπορεί να αποβεί μοιραία για εκείνον που την κάνει;

2.Κοιτώντας το κάτω μέρος της αφίσας για την συναυλία,


θυμήθηκα τις ταμπέλες που βλέπουμε καμιά φορά στην είσοδο των πάρκων με την επιγραφή «ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ»!

Καλή μετάνοια σε όλους μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...