Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

H Σακελλαροπούλου, μπέρδεψε ( ; ) το ποδαρικό με την ποδαρίλα

Δε θα βάλουμε την μύτη μας στην πνευματική και πολιτική ποδαρίλα του δικαιωματισμού και του Ευρωλαγνισμού της άκρας Αριστεράς, όπως θέλησε να τα εγκωμιάσει με άρθρο της, η κυρία Σακελλαροπούλου, στην Εφημερίδα των Συντακτών. Με το δε θα βάλουμε την μύτη μας στην ποδαρίλα της κυρίας Σακελλαροπούλου, εννοούμε, ότι δε θα ασχοληθούμε βαθύτερα και αναλυτικότερα, με το ανιστόρητο, αντιεπιστημονικό και μνημείο μπουρδολογίας, άρθρο της.
 
Η κυρία Σακελλαροπούλου, είναι ένα προϊόν, ένα μείγμα δύο πολιτικών ποδαρίλων. Αυτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του 3% και της οικογενειοκρατικής ποδαρίλας του συστήματος Μητσοτάκη. Δύσοσμες καταστάσεις. Αυτή είναι, όμως, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Μία άρχουσα τάξη, ασπόνδυλων και διορισμένων προσώπων από το Βερολίνο και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που μπουρδολογεί ασταμάτητα και ενοχλεί τα ρουθούνια μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας. Ο Καββαδίας, στους εφτά νάνους στο Cyrenia, περιέγραψε ακριβώς αυτό που νιώθει ο Ελληνικός λαός για το Πολιτικό του σύστημα. «Είναι κάτι πιο βαθύ που τον λερώνει» από την ποδαρίλα τους. Είναι η ίδια τους η ύπαρξη, ο αθεράπευτος παρασιτισμός τους και η ασέλγειά τους επάνω στις πλάτες και την κληρονομιά του Ελληνικού έθνους. Η άγρια βεβήλωση της ιστορίας και της επιστήμης από ιδεολογικές και φιλοσοφικές πορδές, τις οποίες αμολά δεξιά και αριστερά, μία παρακμιακή, διεφθαρμένη και ασπόνδυλη, άρχουσα τάξη.

Εάν η κυρία Σακελλαροπούλου νομίζει πως μοσχομυρίζει Ελλάδα και Πολιτική γαρδένια, εάν θεωρεί πως αυτά που εκφράζει μυρίζουν φιλοσοφικό Chanel, δεν έχει παρά να ζητήσει από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, τη διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε να προσφύγει στον Ελληνικό λαό, ζητώντας του την έγκριση για την παραμονή της στο Προεδρικό αξίωμα. Ας τολμήσει να ζητήσει τη γνώμη του Ελληνικού λαού, για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και ποια είναι η πραγματική γνώμη της κοινωνίας για το πρόσωπό της. Μέχρι τότε, θα είναι μία διορισμένη υπάλληλος από τις κατοχικές δυνάμεις της χώρας, χωρίς καμία κοινωνική νομιμοποίηση και χωρίς κανένα πολιτικό κύρος.

Δεν είναι καλό σημάδι, ότι το καθεστώς, αντί για ένα τυπικό ποδαρικό αισιοδοξίας, ελπίδας και ψευδαισθήσεως εθνικής ανεξαρτησίας, που είθισται να κάνει κάθε χρόνο, επέλεξε να δώσει στον Ελληνικό λαό να μυρίσει την πνευματική ποδαρίλα της κυρίας Σακελλαροπούλου και μάλιστα, μέσα από τις σελίδες μιας ακρο-αριστερής εφημερίδας. Το καθεστώς, πριν την πτώση του, έχει αποφασίσει να αφήσει καμένη γη στην οικονομία και να παραδώσει μειωμένη εθνική κυριαρχία και επικράτεια. Γι’ αυτό, διορίστηκε και αυτό, έχει σκοπό να κάνει. Να τελειώσει το Εθνικό υποκείμενο. Να παραδώσει μία μικρότερη Ελλάδα, χωρίς τον ορυκτό της πλούτο, πληθυσμιακά αλλοιωμένη και τους πολίτες της με περιορισμένα Συνταγματικά δικαιώματα.

Τα χαμίνια της Μέρκελ και της Κλίντον, ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας, θα παραδώσουν μία άλλη Ελλάδα, στους σκληρούς εγκληματίες που θα τους διαδεχθούν, όταν εκείνοι, θα έχουν κάνει την μπάζα τους και θα έχουν αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή. Η ώρα των κουρνιασμένων και αδίστακτων δολοφόνων του Έθνους, πλησιάζει. Οι Killers του ΜΕΡΑ25, έρχονται μαζί με μία πολύ μεγάλη πολιτική παρέα από πίσω τους. Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Η ποδαρίλα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, είναι ο «αγιασμός» της αίθουσας, για να έρθει ο Βαρουφάκης στα πράγματα, ύστερα από εθνικές τραγωδίες…

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...