Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

“Εχθροί του λαού” οι αγωνιστές Ιερείς;






Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός έκανε βόλτες στα νησιά και οι Πακιστανοί έκαναν πορείες στο κέντρο της Αθήνας, δύο ιερείς στην Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν, πέρασαν αυτόφωρο και τους επεβλήθη πρόστιμο 1500 ευρώ επειδή τέλεσαν την Θεία Λειτουργία.

Τι θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες, μήνες και χρόνια, δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα και αυτά που συμβαίνουν τώρα, δεν είναι λίγα.

Να σέρνουν τους ιερείς μας στα κρατητήρια επειδή τέλεσαν την Θεία Λειτουργία. Είναι φοβερό αυτό.

Ειδικά ο Ιερομόναχος Γαβριήλ, από τον ναό της αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στην Ευκαρπία, έζησε πράγματα που δεν θα τα φανταζόμασταν ένα χρόνο πριν, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να εισέλθουν ακόμα και μέσα στο Ιερό!

5 καταγγελίες έγιναν για την δική του περίπτωση, και μάλιστα η μία έγινε από πρόσωπο που ήταν μέσα στο ναό και ένιωσε ότι κινδύνευε η ζωή του/της, από την …”μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων”!

Κάλεσε λοιπόν την αστυνομία να έρθει να την/τον σώσει από αυτούς τους “εχθρούς του λαού” τους Χριστιανούς και τα αποτελέσματα ήταν αυτά που διαβάσατε στην πρώτη παράγραφο.

Αλήθεια, που πάμε; Σε τι είδους εκκλησία οδηγούμαστε; Μήπως σε αυτήν που περιγράφει ο άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...