Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ανοιχτή επιστολή προς τον π. Αντώνιο Στυλιανάκη

Αγαπητέ Πατέρα Αντώνιε, 

Με αφορμή την ειρωνική και προσβλητική συμπεριφορά του δημοσιογράφου Ν. Ευαγγελάτου στο πρόσωπό σας σε πρόσφατη εκπομπή[1], η Κίνηση Πολιτών «ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ» αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνετε για την Εκκλησία και την Πατρίδα μας, μέσα από όσα επισημαίνετε για τη λεγόμενη πανδημία του κορωνοϊού.  

Δυστυχώς κάθε ζωντανή και καλόπιστη σκέψη-θέση που έχει ως σκοπό να ελέγξει τις αντιφάσεις και τις αμφιταλαντεύσεις της επιτροπής των «ειδικών για την πανδημία του κορωνοϊού» αλλά και την τρομολαγνεία που καλλιεργούν τα συστημικά ΜΜΕ, λοιδορείται, διαστρέφεται και συκοφαντείται. Μετά την εν λόγω εκπομπή έσπευσαν οι Σειρήνες της δημοσιογραφίας να αναγγείλουν εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις σας περί κορωνοϊού και χρήσης της μάσκας, και πραγματικά μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση πώς είναι δυνατόν να  γνωρίζουν τα ΜΜΕ την ενέργεια του εισαγγελέα τη στιγμή που κι εσείς ο ίδιος, όπως αποκαλύψατε, δεν έχετε λάβει σχετική κλήση[2].

Είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν τις «ειδήσεις» στην Ελλάδα πήραν πρόσφατα από την κυβέρνηση 20 εκατομμύρια ευρώ[3]: το MEGA πήρε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, το SKAI οκτακόσιες και πλέον χιλιάδες ευρώ κ.ο.κ. Αλήθεια, γιατί η κυβέρνηση έπρεπε να ξοδέψει 20 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ για να ενημερώσει τους Έλληνες για την ύπαρξη του κορωνοϊού και την προστασία απ’ αυτόν; Ποιοι «ειδικοί» και με ποιό σκεπτικό το αποφάσισαν; Πώς, άραγε, αξιολογείται από την κυβέρνηση η ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν τα ΜΜΕ; Ελέγχονται για το έργο τους; Πόσες ΜΕΘ θα μπορούσε να φτιάξει μια ευνομούμενη πολιτεία με 20 εκατομμύρια ευρώ για να αναβαθμίσει το σύστημα υγείας; Γιατί δεν έδωσαν τα χρήματα εκεί; Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και, στην ουσία τους, θα παραμείνουν αναπάντητα. Και υπάρχουν δεκάδες σκόμη αμείλικτα ερωτήματα προς την κυβέρνηση-πολιτεία για το θέμα αυτό. 

Όσοι προσπαθούμε πραγματικά να κατανοήσουμε το καινοφανές αυτό φαινόμενο και να αναρωτηθούμε καλοπροαίρετα για την ποιότητα και προέλευση των «ειδήσεων» που μας σερβίρονται αλλά και για τον αποτελεσματικότητα των μέτρων που μας επιβάλλονται, κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε ως «αρνητές»(!) της ύπαρξης του ιού και άλλα φαιδρά (σας γνωρίζουμε ότι μέλος της «ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ» έχει περάσει και βιώσει την παθογένεια του διαβόητου COVID-19, όπως και χιλιάδες άλλοι Έλληνες χωρίς να νοσηλευθεί και χωρίς να λάβει οποιαδήποτε αγωγή).

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών– Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

"Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα γ...